USUI Konjakové nudle se špenátem v nálevu 4+1 zdarma

Kód: I01.BAL-SPEN-USUI-4-1
Akce
Značka: Usui
185 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
10.6.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Konjakové vlasové nudle se špenátem v nálevu jsou zdravou alternativou k běžným těstovinám. Obsažená vláknina glukomannan přispívá ke snížení hmotnosti** a k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi*. Konjakové vlasové nudle se špenátem v nálevu mají minimální energetickou hodnotu a neobsahují sacharidy, sůl ani tuk. Díky svému složení jsou tedy ideální součástí redukčního jídelníčku a hodí se také pro jedince se speciálními výživovými potřebami, jako jsou vegani, vegetariáni, celiaci, diabetici nebo jedinci s intolerancí na laktózu.
 
 

Nízkokalorické nudle s příchutí špenátu z konjaku,
vhodné pro keto dietu i jiné typy diet,
bez cukrů, tuku i lepku,
Bez sacharidů,
bez umělých konzervantů a zbytečných aditiv
pomáhají udržet normální hladinu cholesterolu*
podporují hubnutí**
zdroj vlákniny glukomannan
vhodné pro diabetiky a celiaky

 
 
Konjakové vlasové nudle se špenátem v nálevu se nevaří, jsou připravené k okamžité konzumaci. Mají neutrální chuť a jsou výborným zdrojem vlákniny, která je velmi prospěšná pro zažívání.
 
* Konjakový glukomannan přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Příznivého účinku dosáhnete konzumací 4 g glukomannanu denně. Toto množství přijmete konzumací 150 g těchto konjakových těstovin.
** Konjakový glukomannan přispívá ke snížení hmotnosti. Příznivého účinku dosáhnete konzumací 3 g glukomannanu denně. Toto množství přijmete konzumací 120 g těchto konjakových těstovin.
 
Návod na přípravu: Nálev z konjakové přílohy vylijte a důkladně propláchněte vodou. Poté je připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hotová jídla
Hmotnost: 1.2 kg
Bez éček: Ano
Bez lepku: Ano
Bez palmového oleje: Ano
Bez přidaného cukru: Ano
Vegan: Ano
Doba dodání: 5 dní
Energie na 100g: 9 kcal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: