Kakaové máslo BIO

Kód: V01.194
249 Kč
Skladem - ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
17.4.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Produkt má jinou formuU tohoto produktu se změnila jeho forma z dřívějších butonků na máslové zlomky.

Kakaové máslo s nejčistším složením a v prémiové kvalitě. Vyrobené z nepražených kakaových bobů z Peru.
Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a minerály. Plody kakaovníku (Theobroma cacao)  se botanicky řadí mezi bobule a chutnají jako hořká čokoláda.
Nepražené představují výborný prostředek, jak dodat tělu energii, dobrou náladu, jasnou mysl a podpořit zdravý životní styl. Díky tomu, že u nich nedochází k pražení a rafinování jako u komerčních kakaových výrobků, jsou v nich zachovány všechny živiny.
Kakaové máslo je čistý tuk, získaný z kakaových bobů. Je vytvořeno pomocí speciálního drcení a lisování kakaových bobů při nízké teplotě, která zajišťuje zachování přirozené struktury tuků. Výsledkem je unikátní přirozený RAW tuk ve formě máslových zlomků, která je velmi praktická pro další zpracování.
Kakaové máslo je i surovinou k výrobě bílé čokolády nebo je často používáno jako složka produktů péče o tělo (mýdla, sprchové gely, tělová másla) a do různých receptů.

Složení: 100% kakaové máslo (certifikované bio RAW)




Nutriční hodnoty


ve 100 g




Energetická hodnota


3712 kJ / 884 kcal




Tuky


98 g




    z toho nasycené


56 g




Sacharidy


0 g




   z toho cukry


0 g




Vláknina


0 g




Bílkoviny


0 g




Sůl** 


0 g




** pouze ve formě přirozeně se vyskytujícího sodíku
Rozpouští se až při vyšší teplotě, proto je při běžných teplotách tuhé. Na rozpuštění doporučujeme dát požadované množství kakaového másla do skleněné misky nebo kovové misky a tu vložit do mísy s horkou vodou.
Použití: kakaové máslo lze použít jak při pečení, tak do různých dezertů, čokolád, koktejlů, zmrzlin. Je možné jej používat i na pokožku po každém osprchování. Kakaové máslo lze použít i jako masážní olej.
Skladujte na chladném, temném a suchém místě. Syrové bio kakaové máslo má vysokou stabilitu a dlouhou trvanlivost.
Tip: Kakaové máslo můžete spolu s kakaovým práškem využít pro tvorbu vlastní domácí čokolády.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: