ŽIVINA Sójová omáčka přírodně fermentovaná pro autentickou japonskou kuchyni 500 ml
Kód: Z01.787NDetailní popis produktu
Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu.
Pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě a po otevření spotřebujte do 90 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 4 měsíce.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 279 Kj / 66 Kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 2,1 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 9,1 g
Sůl 17,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Asijská ochucovadla - shoyu, tamari, miso pasty |
---|---|
EAN: | 8594220990729 |
Složení: | Vegan |
Video
Video
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.