Vegi steak svačinka s vytuněným tofu 120 g VETO ECO
Kód: MUUW.972077Související produkty
Detailní popis produktu
Neobsahuje GMO, glutamáty, umělá aromata, konzervanty ani chemické přísady. Skvěle se hodí jen tak na vidličku k pečivu a zelenince či jako příloha do toastů a baget. Díky praktickému balení v Alu misce a dlouhé trvanlivosti bez nutnosti chlazení může být také oblíbenou svačinkou na cesty, do práce i do školy.
Svačinka s vytuněným tofu je nutričně bohatá na bílkoviny s komplexním složením aminokyselin. Naopak sacharidů a tuků je v ní méně. Je vhodná pro vegany, vegetariány i každého, komu záleží na zdravější životosprávě. Výrobek není přirozeně bezlepkový.
Složení: Voda, tofu 17 % (sója, nigari), pšeničný protein, řepkový olej, mandle, aroma, koření, zahušťovadla: karagen, metylcelulóza, agar, sůl.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zdravé potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.138 kg |
| EAN: | 8594010512384 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 16 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>614kJ/147kcal. Tuky:9,6g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,8g. Sacharidy:4,4g. z toho cukry:0,6g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:9,4g. Sůl:1,0g</p> |
| Složení produktu: | Voda, tofu 17 % (SÓJA, nigari), PŠENIČNÝ protein, řepkový olej, MANDLE, aroma, koření, zahušťovadla: karagen, metylcelulóza, agar, sůl. |
| Minimální trvanlivost: | 280 |
| Země původu: | Země neznámá |
| EANs: | 8594010514388, 8594010512384 |
| Návod k použití: | Po otevření ihned spotřebujte. |
| Nutriční údaje: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>614kJ/147kcal. Tuky:9,6g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,8g. Sacharidy:4,4g. z toho cukry:0,6g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:9,4g. Sůl:1,0g</p> |
| Doplňkové údaje: | <p><strong>Skladování:</strong>Skladujte při teplotě do + 27 °C.<br /><strong>Legislativní zařazení:</strong>Sterilovaný sójový výrobek |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
