Vanilka Bourbon mletá kořenka 8 g BIO BIO NEBIO
Kód: C01.410026Související produkty
Detailní popis produktu
Tato vanilka byla vypěstována přímo na Bourbonských ostrovech v indickém oceánu, kde je vanilka nejvíce ceněná pro svojí jedinečnou výraznou vůni.
Špetka vanilky je ideální do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů.
HMOTNOST: 8 g
ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bourbon vanilka mletá. Skladujte v suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Přísady na vaření a pečení - droždí, bujóny, kypřící prášky, hrašky, vanilka |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.008 kg |
| EAN: | 8594052882407 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> |
| Složení produktu: | Bourbon vanilka* mletá. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
| Minimální trvanlivost: | 120 |
| Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
| EANs: | 8594052882407 |
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2025-06-04T14:47:38 --><p>Mletá Bourbon vanilka z Madagaskaru se vyrábí ze sušených a jemně mletých lusků pravého vanilkovníku. Označení Bourbon zaručuje původ z oblasti Indického oceánu a vysokou kvalitu. Má jemnou, nasládlou chuť a silné aroma díky vysokému obsahu přírodního vanilinu. Stačí špetka do moučníků, pudinků, pečiva, krémů, jogurtů i kaší. Hodí se i do dortů, zmrzliny nebo cukroví.</p> |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,0 g. Z toho cukry: 0,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,0 g. Sůl: 0,0 g. |
| Skladování: | Skladujte v suchu. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
