Sušenky špaldové celozrnné skořicové s čekankovým slazením 100 g DOBRÉ ČASY
Kód: C01.630250Související produkty
Detailní popis produktu
Oblíbené špaldové sušenky Dobré časy jsou úplně bez cukru, oslazené jsou čekankovým slazením. Toto jedinečné přírodní sladidlo má nízký obsah cukrů a tedy kalorií, naopak má velmi vysoký obsah vlákniny. V biokvalitě.
Složení:
ŠPALDOVÁ mouka celozrnná 53 %, tuk palmový* 25 %, tekuté čekankové slazení 15 %, skořice 4 %, kypřící látka 0,2 %. Může obsahovat stopy mléka, skořápkových plodů, vajec, arašídů, sezamu a sóji. produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Alergeny:
Lepek
Země původu:
Slovensko
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Příprava / určení: k přímé spotřebě
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušenky a cookies |
---|---|
Hmotnost: | 0.114 kg |
EAN: | 8586011309995 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 24 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2150kJ/516kcal. Tuky:28,9g. z toho nasycené mastné kyseliny:13,5g. Sacharidy:58,5g. z toho cukry:12,6g. Vláknina:4,11g. Bílkoviny:7,44g. Sůl:0,04g</p> |
Složení produktu: | ŠPALDOVÁ mouka celozrnná* 53 %, tuk palmový* 25 %, tekuté čekankové slazení 15 %, skořice 4 %, kypřící látka* 0,2 %. Může obsahovat stopy mléka, skořápkových plodů, vajec, arašídů, sezamu a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 140 |
Země původu: | Země neznámá |
Certifikační organizace: | SK-BIO-002 |
EANs: | 8586011309995 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 2150 kJ / 516 kcal. Tuky: 28,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 13,5 g. Sacharidy: 58,5 g. Z toho cukry: 12,6 g. Vláknina: 4,11 g. Bílkoviny: 7,44 g. Sůl: 0,04 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu a chladu, nevystavujte přímému slunečnímu záření. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.