Sůl mořská s mořskými řasami 500 g BIO NEBIO
Kód: C01.417273Související produkty
Detailní popis produktu
Přírodně jodovaná mořská sůl je skutečně ojedinělý výrobek. K běžné jodované kuchyňské soli je přidáván jodičnan draselný. Nerafinovaná mořská sůl není obvykle jodovaná a neobsahuje dostatek přírodně vázaného jódu. Naše mořská sůl je obohacená mořskými řasami (cca 0,4 %). Podíl řas je proměnlivý tak, aby sůl obsahovala 20 μg/g přírodně vázaného jódu. V jedné lžičce soli je 80 % doporučené denní dávky jódu. Na rozdíl od běžné kuchyňské soli neobsahuje protispékavé látky.
HMOTNOST: 500 g
ZEMĚ PŮVODU: Řecko
SLOŽENÍ: mořská sůl, mořské řasy (Laminaria Digitata) 0,4 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2 kJ/0,5 kcal |
---|---|
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0,1 g |
z toho cukry | 0,1 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 0,03 g |
Sůl | 95 g |
Jód | 2000 µg |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mořská sůl nerafinovaná s mořskými řasami. Skladujte v suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
EAN: | 8594052881769 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 10 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2kJ/1kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,1g. z toho cukry:0,1g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,03g. Sůl:95,0g</p> |
Složení produktu: | Mořská sůl, mořské řasy (Laminaria Digitata) 0,4 %. |
Minimální trvanlivost: | 180 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 8594052881769, 8594052886764 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 2 kJ / 1 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,1 g. Z toho cukry: 0,1 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,03 g. Sůl: 95,0 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.