Strouhanka kukuřičná bezlepková instantní 200 g NOMINAL
Kód: C01.212056Související produkty
Detailní popis produktu
Tento výrobek dobrou alternativou strouhanky k obalování při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. V trojobalu ho můžete používat v kombinaci s rýžovou moukou. Kukuřičná strouhanka je také vhodná k přípravě různých panád a těstíček ke smažení.
Kukuřičná strouhanka je vhodná k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo mletých mas či zeleninových karbanátků, k vysypávání formy při pečení. V cukrářské výrobě ho lze použít například v jablečném závinu (zahušťování jablečné náplně) nebo jako součást některého těsta. A také z ní můžeme připravit jednodruhovou obilnou kukuřičnou kaši.
Složení: Kukuřičná krupice. Může obsahovat stopy lepku.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kukuřičná krupice.
Země původu: Česká republika
Skladování: V suchu a chladu při relativní vlhkosti do 75 %.
Příprava / určení: Kukuřičná strouhanka výborně poslouží k obalování, zahušťování, k přípravě kaše aj.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Strouhanky |
---|---|
Hmotnost: | 0.214 kg |
EAN: | 8594010192029 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 7 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1540kJ/364kcal. Tuky:2,9g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,4g. Sacharidy:76,0g. z toho cukry:0,7g. Vláknina:3,0g. Bílkoviny:6,9g. Sůl:0,01g</p> |
Složení produktu: | Kukuřičná krupice. Může obsahovat stopy lepku. |
Minimální trvanlivost: | 162 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 8594010192326, 8594010192029, 8594010192548 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1540 kJ / 364 kcal. Tuky: 2,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g. Sacharidy: 76,0 g. Z toho cukry: 0,7 g. Vláknina: 3,0 g. Bílkoviny: 6,9 g. Sůl: 0,01 g. |
Skladování: | V suchu a chladu při relativní vlhkosti do 75 %. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.