Sirup z cukrové řepy 450 g GRAFSACHFTER
Kód: C01.423034Související produkty
Detailní popis produktu
Sirup z koncentrované šťávy vyrobený z čerstvě sklizené cukrové řepy.
Sirup z cukrové řepy je vhodný na pečení, jako pomazánka na chleba, jako přísada do omáček. Výborně se také hodí k bramborovým plackám. Sirup z cukrové řepy neobsahuje lepek, laktózu a je bez konzervačních látek.
Složení:
Sirup z cukrové řepy.
Skladování:
Skladujte v temnu při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v chladu.
Legislativní zařazení:
Přírodní sladidlo.
Příprava / určení:
K přímé spotřebě nebo ke slazení pokrmů.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sirupy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.483 kg |
| EAN: | 4000412010266 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1295kJ/306kcal. Tuky:0,5g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,5g. Sacharidy:70,0g. z toho cukry:66,0g. Vláknina:5,0g. Bílkoviny:2,3g. Sůl:0,03g</p> |
| Složení produktu: | Sirup z cukrové řepy. |
| Minimální trvanlivost: | 365 |
| Země původu: | Země neznámá |
| EANs: | 4000412010105, 4000412010266, 4000412010259, 4000412010204, 04000412010204 |
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-11-29T12:31:12 --><p>Sirup z cukrové řepy je skvělý na pečení, jako pomazánka na chleba, jako přísada do omáček. Skvěle se také hodí k bramborobým plackám. Sirup z cukrové řepy neobsahuje lepek, laktózu a je bez konzervačních látek. </p> |
| Návod k použití: | K přímé spotřebě nebo ke slazení pokrmů. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1295 kJ / 306 kcal. Tuky: 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 70,0 g. Z toho cukry: 66,0 g. Vláknina: 5,0 g. Bílkoviny: 2,3 g. Sůl: 0,03 g. |
| Skladování: | Skladujte v temnu při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v chladu. |
| Legislativní zařazení: | Přírodní sladidlo. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
