Semínko lněné zlaté 300 g BIO BIO NEBIO
Kód: C01.130127Související produkty
Detailní popis produktu
Lněné celé zlaté semínko se nejčastěji využije jako posyp a ozdoba pečiva. Pokud si semínko umelete, můžete ho použít jako surovinu do těsta, kde může nahradit vejce (1 vejce nahradí 1 lžíce umletých semínek a 3 lžíce vody) nebo tuk (3 díly umletých semínek nahradí 1 díl tuku).
Umletá semínka jsou výživově hodnotnější a mají jemnou chuť po oříškách. Umlít si je můžete i doma v mlýnku na mák a co nejrychleji je zužitkovat. Na vzduchu a světle se rychle kazí, proto je třeba je skladovat v tmavé uzavíratelné nádobě v chladničce, kde vydrží až 10 měsíců.
HMOTNOST: 300 g
ZEMĚ PŮVODU: Polsko/Kazachstán
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2110 kJ/512 kcal |
---|---|
Tuky | 42 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,7 g |
Sacharidy | 2,0 g |
z toho cukry | 2,0 g |
Vláknina | 27 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 0,05 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Lněné semínko zlaté. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lněná semínka |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
EAN: | 8594052882933 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2110kJ/512kcal. Tuky:42,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:3,7g. Sacharidy:2,0g. z toho cukry:2,0g. Vláknina:27,0g. Bílkoviny:18,0g. Sůl:0,05g</p> |
Složení produktu: | Lněné semínko zlaté*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 8594052886153, 8594052882933 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 2110 kJ / 512 kcal. Tuky: 42,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,7 g. Sacharidy: 2,0 g. Z toho cukry: 2,0 g. Vláknina: 27,0 g. Bílkoviny: 18,0 g. Sůl: 0,05 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.