Povidla višňová neslazená 380 g OVOCŇÁK
Kód: C01.335009Související produkty
Detailní popis produktu
Poctivá višňová povidla vařená klasickým způsobem v měděném kotli zhruba 48 h. Višně pochází z vlastních českých sadů v Beckově. Na 100 g povidel bylo použito 500 gramů višní. Tato hustá lepivá povidla nejsou ničím doslazována ani dochucována. Skvěle se hodí do buchet či k dochucení jogurtů a ranních kaší. Výborně podtrhnou chuť bramborových placek.
HMOTNOST: 380 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: višně 100 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1059 kJ/253 kcal |
---|---|
Tuky | 0,24 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
Sacharidy | 60 g |
z toho cukry | 58,2 g |
Vláknina | 4,62 g |
Bílkoviny | 1,44 g |
Sůl | 0,07 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Višňová povidla bez doslazování. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Na výrobu 100 g výrobku bylo použito 500 g ovoce. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Džemy a marmelády |
---|---|
Hmotnost: | 0.38 kg |
EAN: | 8592809003686 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1059kJ/253kcal. Tuky:0,24g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,09g. Sacharidy:60,0g. z toho cukry:58,2g. Vláknina:4,62g. Bílkoviny:1,44g. Sůl:0,07g</p> |
Složení produktu: | Višně 100 %. |
Minimální trvanlivost: | 120 |
EANs: | 8592809003693, 8592809003686 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1059 kJ / 253 kcal. Tuky: 0,24 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,09 g. Sacharidy: 60,0 g. Z toho cukry: 58,2 g. Vláknina: 4,62 g. Bílkoviny: 1,44 g. Sůl: 0,07 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.