Plátky křupavé kukuřičné 100 g BIO BIO NEBIO
Kód: C01.630363Související produkty
Detailní popis produktu
Tyto kukuřičné plátky skvěle zastoupí pečivo na cestách nebo kdekoliv kde není možnost čerstvého pečiva. Plátky jsou jen velmi lehce osoleny mořskou solí a chutnají skvěle s marmeládou, pomazánkou naslano i nasladko či medem.
Bez obsahu lepku, vhodné pro celiaky.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika, místo provenience primární složky: EU
SLOŽENÍ: kukuřičná mouka 99,6 %, mořská sůl. Složka označená * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1613 kJ/382 kcal |
---|---|
Tuky | 3,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 75 g |
z toho cukry | 0,4 g |
Vláknina | 8,2 g |
Bílkoviny | 8,2 g |
Sůl | 0,4 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kukuřičné plátky extrudované. Skladujte v suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chlebíčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8594052880854 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 48 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1613kJ/382kcal. Tuky:3,5g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,5g. Sacharidy:75,0g. z toho cukry:0,4g. Vláknina:8,2g. Bílkoviny:8,2g. Sůl:0,4g</p> |
Složení produktu: | Kukuřičná mouka* 99,6 %, mořská sůl. Extrudovaný výrobek. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 8594052885798, 8594052880854 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1613 kJ / 382 kcal. Tuky: 3,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 75,0 g. Z toho cukry: 0,4 g. Vláknina: 8,2 g. Bílkoviny: 8,2 g. Sůl: 0,4 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.