Olej kokosový lisovaný za studena 250 g BIO BIO NEBIO
Kód: C01.430157Související produkty
Detailní popis produktu
Tento kokosový olej se vyrábí lisováním z dužiny ořechů kokosu v biokvalitě. Lisují se šetrným způsobem za běžné teploty.
Olej se nijak dál neupravuje, nerafinuje ani nebělí. Má přirozenou silnou chuť i vůni kokosu.
OBJEM: 250 g (275 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Filipíny
POUŽITÍ: Je vynikající pro přípravu asijských pokrmů, kari a desertů, do pomazánek, sušenek a k omaštění sladkých kaší. Je vhodný i na smažení. Můžeme jej použít i ke zjemnění pokožky po sprchování a jako opalovací olej.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energie | 3700 kJ / 900 kcal |
---|---|
Tuky | 100 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 89 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kokosový olej lisovaný za studena. Skladujte v chladu a suchu.
DE-ÖKO-006
Zemědělská produkce mimo EU
Vyzkoušejte naše recepty kliknutím na obrázek:
Čokoládovo-vanilkový koláč
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kokosový olej |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
EAN: | 8594052880915 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>3684kJ/896kcal. Tuky:99,3g. z toho nasycené mastné kyseliny:90,2g. Sacharidy:0,1g. z toho cukry:0,1g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,6g. Sůl:0,01g</p> |
Složení produktu: | Kokosový olej* lisovaný za studena. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 180 |
Certifikační organizace: | NL-BIO-01 |
EANs: | 8594052887983, 8594052880915 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 3684 kJ / 896 kcal. Tuky: 99,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 90,2 g. Sacharidy: 0,1 g. Z toho cukry: 0,1 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,6 g. Sůl: 0,01 g. |
Skladování: | Skladujte v chladu a suchu. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.