Výborný pampeliškový sirup🌼 Pampeliška má mnoho pozitivních účinků na naše zdraví. Jaké? Najdete zde...
Novinky
Pampeliška má mnoho pozitivních účinků na naše zdraví🌼 🌼 Podpora trávení – pampeliška stimuluje tvo...
Jaké pozitivní vlastnosti má fialka? Fialka nejen že krásně voní, ale je i léčivá a patří mez...
Fialkový cukr Jaro je definitivně tady a s ním i první jedlé bylinky. Fialka je jedna z p...
🥕Mrkvová placka🥕 Výborná a jednoduchá na přípravu. Můžete si ji připravit s čímkoliv na co máte zrov...
🍅Rajčatová polévka🍅
Dnes vám přináším recept na výbornou rajčatovou polévku.
Ingredience
16 ks rajčat (použila jsem středně velká rajčata)
1 ks červené papriky
1 ks cibule
1 ks česneku
olivový olej
150 ml vody
Ricotta (3 polévkové lžíce)
čerstvá bazalka
smetana (podle chuti)
sůl a pepř
Předehřejte troubu na 200 °C.
Nakrájejte rajčata, papriku, cibuli a česnek. Okořeňte solí a pepřem, přidejte trochu vody a olivového oleje.
Vložte do trouby a pečte 30 minut.
Po 30 minutách přidejte ricottu a čerstvou bazalku. Vše pečte dalších 30 minut na 200 °C.
Po upečení vše rozmixujte a přendejte do hrnce. Dochutťe čerstvými lístky bazalky, solí a pepřem a pro zjemnění přidejte trochu smetany. Nechte pár minut probublávat, aby se chutě krásně spojily.
Mezitím si připravte toustový chléb s mozzarellou, nechte pár minutek v troubě a parmazánové chipsy, také stačí pár minutek v troubě a poté je nechte vychladnout.
Tento recept je skvělým spojením jednoduchosti a výrazných chutí.
Dobrou chuť!
💚Pistáciový cheesecake💚Dnes si společně připravíme pistáciový cheesecake. Jeho výroba je velice jedn...
Mega rychlá a vyvážená večeře. Tortilla, které dodá výjimečnou chuť shiitake pesto. I...
Malinový dortík s ruby čokoládou. Ano, do tohoto dortíku jsem se naprosto zamilovala....
Kuřecí maso s Větnamskou BBG omáčkou Dnes si uvaříme jednoduchý a chutný recept, který kombin...