Mouka quinoová bílá 400 g COUNTRY LIFE
Kód: C01.211041Detailní popis produktu
Složení
Quinoa bílá mletá. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů, a sezamu.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 20 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní mouky a krupice |
---|---|
Hmotnost: | 0.612 kg |
EAN: | 8595016559847 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 14 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1484kJ/351kcal. Tuky:5,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,5g. Sacharidy:58,5g. z toho cukry:2,0g. Vláknina:6,6g. Bílkoviny:14,8g. Sůl:0,02g</p> |
Složení produktu: | Quinoa bílá mletá. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů, a sezamu. |
Minimální trvanlivost: | 183 |
EANs: | 18595016559851, 8595016559847 |
Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2025-05-13T14:55:27 --><p>Quinoová mouka se získává mletím semínek quinoy (merlíku chilského), pseudoobiloviny pocházející z oblasti And v Jižní Americe, především z Peru, Bolívie a Ekvádoru. Je dobrou alternativou pro ty, kteří hledají bezlepkovou mouku s vyšší nutriční hodnotou. <br /><br />Quinoa bývá označována za superpotravinu, obsahuje přibližně dvakrát více proteinu než rýže, vitamíny skupiny B, vitamín C a především všech devět esenciálních aminokyselin.<br /><br />Tato mouka má jemnou, oříškovou chuť a hodí se pro univerzální pečení a lze ji kombinovat s jinými moukami pro zvýšení nutriční hodnoty jídel.</p> |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1484 kJ / 351 kcal. Tuky: 5,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 58,5 g. Z toho cukry: 2,0 g. Vláknina: 6,6 g. Bílkoviny: 14,8 g. Sůl: 0,02 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 20 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.