Bujon zeleninový WÜRZL sáček 250 g BIO HÜGLI
Kód: C01.440179Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: Mořská sůl, kukuřičný škrob*, zelenina* 7,1 % (mrkev*, cibule*, pastinák*), glukózový sirup*, slunečnicový olej*, koření* (kurkuma*, zázvor*, muškátový oříšek*, pepř*), bylinky* (petržel*, libeček*, bobkový list*). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování: Skladovat v suchu.
Legislativní zařazení:
Země původu: Německo
Certifikace: DE-ÖKO-001
BIO: ANO
Příprava / určení:
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):16kJ/4kcal. Tuky: 0,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0,7 g. z toho cukry: 0,2 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 1 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.349 kg |
| EAN: | 4005047220011 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 7 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>800kJ/200kcal. Tuky:5,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:35,0g. z toho cukry:10,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:50,0g</p> |
| Složení produktu: | Mořská sůl, kukuřičný škrob*, zelenina* 7,1 % (mrkev*, cibule*, pastinák*), glukózový sirup*, slunečnicový olej*, koření* (kurkuma*, zázvor*, muškátový oříšek*, pepř*), bylinky* (petržel*, libeček*, bobkový list*). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Výživové údaje na 100 ml hotového vývaru: Energie: 16 kJ/ 4 kcal, Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 0,7 g, z toho cukry: 0,2 g, Bílkoviny: 0 g, Sůl: 1,0 g. |
| Minimální trvanlivost: | 243 |
| Země původu: | EU / Mimo EU |
| Certifikační organizace: | DE-ÖKO-001 |
| EANs: | 04005047820013, 4005047220011 |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 800 kJ / 200 kcal. Tuky: 5,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 35,0 g. Z toho cukry: 10,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,0 g. Sůl: 50,0 g. |
| Skladování: | Skladovat v suchu. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
