Rychlý a jednoduchý recept. Chutná až překvapivě skvěle. Kombinace jogurtu a rozpuštěného másla se sladkou paprikou je opravdu geniální a stoprocentně tento recept zahrnete mezi své oblíbené recepty.
Ingredience na 4-5 porcí
1kg hovězího masa (já použila hovězí krk)
70g-100g rajčatového protlaku
1ks cibule
2 stroužky česneku
280g řeckého jogurtu
Balení cherry rajčátek
Petržel
150g másla

Nakrájíme si najemno cibulku a osmažíme na olivovém oleji. Poté přidáme namleté hovězí maso a protlak. Osolíme a opepříme.
Dáme si vařit těstoviny. Do kastrůlku si dáme máslo a papriku a na mírném ohni máslo rozpustíme.
Jogurt osolíme a přidáme dva stroužky česneku. Nakrájíme si rajčátka a petržel.
Na talíř si připravíme těstoviny, na které dáme maso, jogurt, rajčátka a zalijeme máslem. Jako poslední přidáme petržel.
Přejeme vám dobrou chuť!
