Arónie sušená s jablečnou šťávou 100 g BIO BIO NEBIO
Kód: C01.150132Související produkty
Detailní popis produktu
Tato sušená arónie obsahuje pouze plody arónie a zahuštěnou jablečnou šťávu na doslazení. Obě ingredience jsou v biokvalitě a sušené plody mají díky sušené jablečné šťávě příjemnou jemně sladkou chuť.
Sušená arónie se skvěle hodí do müsli, ranních kaší, granolí nebo jogurtů. Mlsat ji ale určitě můžete i samostatně nebo ve stolních směsích.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Bulharsko
SLOŽENÍ: arónie 65 %, zahuštěná jablečná šťáva. Obě suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1493 kJ/353 kcal |
---|---|
Tuky | 0,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 80 g |
z toho cukry | 55 g |
Vláknina | 11 g |
Bílkoviny | 1,7 g |
Sůl | 0,02 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Sušená arónie se zahuštěnou jablečnou šťávou. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušená arónie |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8594052883480 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 10 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1493kJ/353kcal. Tuky:0,7g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,2g. Sacharidy:80,0g. z toho cukry:55,0g. Vláknina:11,0g. Bílkoviny:1,7g. Sůl:0,02g</p> |
Složení produktu: | Arónie* 65 %, zahuštěná jablečná šťáva*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 8594052886337, 8594052883480 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1493 kJ / 353 kcal. Tuky: 0,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 80,0 g. Z toho cukry: 55,0 g. Vláknina: 11,0 g. Bílkoviny: 1,7 g. Sůl: 0,02 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.